【HOLIDAY AFTERNOON PLAN】
◾️ LUNCH SET 4400
4400 / 1名さま [ 土日祝日12:00 – 15: 00まで ]
⚫️はじめのひとさら
⚫️3種の前菜プレート
⚫️選べるメインディッシュ
下記のメニューよりお好きなメインを1つお選びください
・5種のキノコ、ひよこ豆のタルトガレット 今日の宮内農園野菜 [V]
・寒鰤 柚子胡椒フィッシュオイルグリル 百合根とルタバガのすりながしクリーム
・ロブスターの雲丹バターオーブンロースト 海老と帆立の出汁濃縮ソース ハーフ+1000 |フル+2000
・カンガルーサーロイン ステーキ 炒め茗荷の胡麻ソース [SP]
・ビーフステーキ グラスフェッド短角牛のうちもも クリーミーブラウンソース +500
⚫️ブレッド付き +500でデザートをお付けできます
Reservation
⚫️First dish
⚫️Assorted 3 appetizers plate
⚫️Main choice
Please choose one main dish
・Chickpea tart galette w/ Sautéed 5 mushrooms and Today’s MIYAUCHI-FARM vegetables [V]
・Winter Japanese Amberjack, Yuzu pepper fish oil marinated grill w/ Lily bulb and rutabaga pureed cream
・Lobster sea urchin butter oven roast, Shrimp and scallop DASHI sauce Half +1000 / Full +2000 add-charges
・Marinated kangaroo meat steak w/Natural wine flavored vegetable sauce Grass Fed TANKAKU Beef top round steak w/ Creamy brown sauce +500 add-charges
⚫️With bread You can add dessert for plus 500 JPY.
Reservation
◾️ LUNCH 6 OMAKASE simple plan 6600
6600 / 1名さま [12:00 – 15: 00まで ]
おまかせ前菜3皿と選べるメインのランチコース
⚫️はじめの一皿
⚫️前菜1
⚫️前菜2
⚫️ブレッド
⚫️選べるメイン
(選べるメインの一例)選べるメインは季節や食材の仕入れ状況により異なります。
・V|5種のキノコ、ひよこ豆のタルトガレット 今日の宮内農園野菜
・寒鰤 柚子胡椒フィッシュオイルグリル 百合根とルタバガのすりながしクリーム
・ロブスターの雲丹バターオーブンロースト 海老と帆立の出汁濃縮ソース +1000
・カンガルーミートのマリネステーキ ナチュラルワインと香味野菜のソース
・ビーフステーキ グラスフェッド短角牛のうちもも クリーミーブラウンソース +500
⚫️デザート
選べるメインは季節や食材の仕入れ状況により異なります。
Reservation
⚫️First dish
⚫️Appetizer 1
⚫️Appetizer 2
⚫️Main choice
Please choose one main dish
・Chickpea tart galette w/ Sautéed 5 mushrooms and Today’s MIYAUCHI-FARM vegetables [V]
・Winter Japanese Amberjack, Yuzu pepper fish oil marinated grill w/ Lily bulb and rutabaga pureed cream
・Lobster sea urchin butter oven roast, Shrimp and scallop DASHI sauce Half +1000 / Full +2000 add-charges
・Marinated kangaroo meat steak w/Natural wine flavored vegetable sauce Grass Fed TANKAKU Beef top round steak w/ Creamy brown sauce +500 add-charges
⚫️Dessert
【DINNER PLAN】
◾️ meso STANDARD 8800
8800 / 1名さま [ 平日18:00 – 20: 30まで ]
⚫️はじめの一皿
⚫️前菜1
⚫️前菜2
⚫️前菜3
⚫️ブレッド
⚫️選べるメイン
(選べるメインの一例)選べるメインは季節や食材の仕入れ状況により異なります。
・V|5種のキノコ、ひよこ豆のタルトガレット 今日の宮内農園野菜
・寒鰤 柚子胡椒フィッシュオイルグリル 百合根とルタバガのすりながしクリーム
・ロブスターの雲丹バターオーブンロースト 海老と帆立の出汁濃縮ソース +1000
・カンガルーミートのマリネステーキ ナチュラルワインと香味野菜のソース
・ビーフステーキ グラスフェッド短角牛のうちもも クリーミーブラウンソース +500
⚫️〆のふたくち
⚫️最後のデザート
⚫️First dish
⚫️Appetizer 1
⚫️Appetizer 2
⚫️Appetizer 3
⚫️Main choice
Please choose one main dish
・Chickpea tart galette w/ Sautéed 5 mushrooms and Today’s MIYAUCHI-FARM vegetables [V]
・Winter Japanese Amberjack, Yuzu pepper fish oil marinated grill w/ Lily bulb and rutabaga pureed cream
・Lobster sea urchin butter oven roast, Shrimp and scallop DASHI sauce Half +1000 / Full +2000 add-charges
・Marinated kangaroo meat steak w/Natural wine flavored vegetable sauce Grass Fed TANKAKU Beef top round steak w/ Creamy brown sauce +500 add-charges
⚫️Special finishing meal
⚫️Dessert
Reservation
◾️ meso SPECIAL
12800 / 1名さま [ 平日18:00 – 20: 30まで ]
⚫️はじめの一皿
⚫️前菜1
⚫️前菜2
⚫️前菜3
⚫️ブレッド
⚫️メイン お魚料理 ロブスターの雲丹バターオーブンロースト
⚫️メイン お肉料理 ビーフステーキ グラスフェッド短角牛のうちもも
⚫️〆のふたくち
⚫️最後のデザート
⚫️First dish
⚫️Appetizer 1
⚫️Appetizer 2
⚫️Appetizer 3
⚫️Main FISH Lobster sea urchin butter oven roast, Shrimp and scallop DASHI sauce
⚫️Main MEAT Grass Fed TANKAKU Beef top round steak w/ Creamy brown sauce
⚫️Special finishing meal
⚫️Dessert
Reservation
お気軽にお問い合わせください。03-6407-0369営業時間
Lunch 12:00-15:00
Dinner 18:00-22:30
Closed Tue, Wed, Thu