HOLIDAY AFTERNOON PLAN

◾️ LUNCH SET  4400 
4400 / 1名さま [ 土日祝日12:00 – 15: 00まで ]
⚫️はじめのひとさら
⚫️3種の前菜プレート
⚫️選べるメインディッシュ
 下記のメニューよりお好きなメインを1つお選びください
・5種のキノコ、ひよこ豆のタルトガレット  今日の宮内農園野菜   [V]  
・寒鰤 柚子胡椒フィッシュオイルグリル 百合根とルタバガのすりながしクリーム 
・ロブスターの雲丹バターオーブンロースト 海老と帆立の出汁濃縮ソース ハーフ+1000 |フル+2000
・カンガルーサーロイン ステーキ 炒め茗荷の胡麻ソース  [SP]
・ビーフステーキ グラスフェッド短角牛のうちもも  クリーミーブラウンソース  +500
⚫️ブレッド付き +500でデザートをお付けできます
Reservation

⚫️First dish
⚫️Assorted 3 appetizers plate
⚫️Main choice
Please choose one main dish
・Chickpea tart galette w/  Sautéed 5 mushrooms and Today’s MIYAUCHI-FARM vegetables [V]
・Winter Japanese Amberjack, Yuzu pepper fish oil marinated grill w/ Lily bulb and rutabaga pureed cream
・Lobster sea urchin butter oven roast, Shrimp and scallop DASHI sauce   Half +1000 / Full +2000 add-charges
・Marinated kangaroo meat steak w/Natural wine flavored vegetable sauce Grass Fed TANKAKU Beef top round steak w/ Creamy brown sauce +500 add-charges
⚫️With bread You can add dessert for plus 500 JPY.
Reservation

◾️ LUNCH 6 OMAKASE simple plan  6600 
6600 / 1名さま [12:00 – 15: 00まで ]
おまかせ前菜3皿と選べるメインのランチコース
⚫️はじめの一皿
⚫️前菜1
⚫️前菜2
⚫️ブレッド
⚫️選べるメイン
(選べるメインの一例)選べるメインは季節や食材の仕入れ状況により異なります。
 ・V|5種のキノコ、ひよこ豆のタルトガレット 今日の宮内農園野菜
 ・寒鰤 柚子胡椒フィッシュオイルグリル 百合根とルタバガのすりながしクリーム 
 ・ロブスターの雲丹バターオーブンロースト 海老と帆立の出汁濃縮ソース +1000
 ・カンガルーミートのマリネステーキ ナチュラルワインと香味野菜のソース   
 ・ビーフステーキ グラスフェッド短角牛のうちもも クリーミーブラウンソース +500
⚫️デザート

選べるメインは季節や食材の仕入れ状況により異なります。
Reservation

⚫️First dish
⚫️Appetizer 1
⚫️Appetizer 2
⚫️Main choice
Please choose one main dish
・Chickpea tart galette w/  Sautéed 5 mushrooms and Today’s MIYAUCHI-FARM vegetables [V]
・Winter Japanese Amberjack, Yuzu pepper fish oil marinated grill w/ Lily bulb and rutabaga pureed cream
・Lobster sea urchin butter oven roast, Shrimp and scallop DASHI sauce   Half +1000 / Full +2000 add-charges
・Marinated kangaroo meat steak w/Natural wine flavored vegetable sauce Grass Fed TANKAKU Beef top round steak w/ Creamy brown sauce +500 add-charges
⚫️Dessert

DINNER PLAN

◾️ meso STANDARD   8800
8800 / 1名さま [ 平日18:00 – 20: 30まで ]
⚫️はじめの一皿
⚫️前菜1
⚫️前菜2
⚫️前菜3
⚫️ブレッド
⚫️選べるメイン
(選べるメインの一例)選べるメインは季節や食材の仕入れ状況により異なります。
 ・V|5種のキノコ、ひよこ豆のタルトガレット 今日の宮内農園野菜
 ・寒鰤 柚子胡椒フィッシュオイルグリル 百合根とルタバガのすりながしクリーム 
 ・ロブスターの雲丹バターオーブンロースト 海老と帆立の出汁濃縮ソース +1000
 ・カンガルーミートのマリネステーキ ナチュラルワインと香味野菜のソース   
 ・ビーフステーキ グラスフェッド短角牛のうちもも クリーミーブラウンソース +500
⚫️〆のふたくち
⚫️最後のデザート

⚫️First dish
⚫️Appetizer 1
⚫️Appetizer 2
⚫️Appetizer 3
⚫️Main choice
Please choose one main dish
・Chickpea tart galette w/  Sautéed 5 mushrooms and Today’s MIYAUCHI-FARM vegetables [V]
・Winter Japanese Amberjack, Yuzu pepper fish oil marinated grill w/ Lily bulb and rutabaga pureed cream
・Lobster sea urchin butter oven roast, Shrimp and scallop DASHI sauce   Half +1000 / Full +2000 add-charges
・Marinated kangaroo meat steak w/Natural wine flavored vegetable sauce Grass Fed TANKAKU Beef top round steak w/ Creamy brown sauce +500 add-charges
⚫️Special finishing meal
⚫️Dessert
Reservation

◾️ meso SPECIAL
12800 / 1名さま [ 平日18:00 – 20: 30まで ]
⚫️はじめの一皿
⚫️前菜1
⚫️前菜2
⚫️前菜3
⚫️ブレッド
⚫️メイン お魚料理 ロブスターの雲丹バターオーブンロースト  
⚫️メイン お肉料理 ビーフステーキ グラスフェッド短角牛のうちもも
⚫️〆のふたくち
⚫️最後のデザート

⚫️First dish
⚫️Appetizer 1
⚫️Appetizer 2
⚫️Appetizer 3
⚫️Main  FISH Lobster sea urchin butter oven roast, Shrimp and scallop DASHI sauce
⚫️Main  MEAT Grass Fed TANKAKU Beef top round steak w/ Creamy brown sauce
⚫️Special finishing meal
⚫️Dessert
Reservation

お気軽にお問い合わせください。03-6407-0369営業時間
Lunch 12:00-15:00
Dinner 18:00-22:30
Closed Tue, Wed, Thu

メールでのお問い合わせ