「ジャンルレス&ボーダレス」

お店のコンセプトは「ジャンルレス&ボーダレス」
主義や嗜好も人それぞれ。
境界線を引かないジャンルレスを主に、ワインも野菜も魚も肉も同じテーブルで楽しんでもらいたい。
フレンチをベースにアジアや和のエッセンスを取り入れたコンテンポラリーな料理とワインが揃うビストロ『meso』をオープンいたします。
店名の『meso』はギリシャ語で「中間」を意味します。昔からアートやサブカルチャー、ファッションなど多様な文化を享受してきた街「下北沢」で、フーディーたちを唸らせる、1つのジャンルに偏らない「新しい食体験」を発信します。

料理はフレンチをベースにアジアや和のエッセンスを取り入れたコンテンポラリーなお料理。
全てのカテゴリーでベジタリアン・ヴィーガン・フィッシュラバーズやミートイーターなど多様な嗜好に対応しており、様々なニーズを持つ方が同じテーブルで気兼ねなく料理をお楽しみいただけます。
ナチュラルワインを中心に、グラスで15種以上ご用意してます。
自然派ワインを片手に、シェフズキッチンでシェフのエンターテイメントを感じながら、楽しいお時間をお楽しみいただけます。

“Genreless & Borderless”

The restaurant’s concept is “genreless & borderless”.
Everyone has their own beliefs and tastes.
We want people to enjoy wine, vegetables, fish, and meat at the same table, with a focus on genre-less cuisine that does not draw boundaries.
We are opening a bistro called “meso” that offers contemporary cuisine and wine based on French cuisine, incorporating Asian and Japanese elements.
The name “meso” means “middle” in Greek. In Shimokitazawa, a town that has long enjoyed diverse cultures such as art, subculture, and fashion, we will deliver a “new food experience” that is not limited to one genre and will impress foodies.

The cuisine is contemporary cuisine based on French cuisine, incorporating Asian and Japanese elements.
All categories cater to diverse tastes such as vegetarians, vegans, fish lovers, and meat eaters, so people with various needs can enjoy the food at the same table without hesitation.
We offer more than 15 types of wine by the glass, mainly natural wines.
Enjoy a delicious meal in the chef’s kitchen with a glass of natural wine and the entertainment provided by the chef.

お気軽にお問い合わせください。03-6407-0369平日
5:00 p.m.-10:30 p.m.
土日祝
3:00 p.m.-10:30 p.m.
Closed
Wednesdays / Thursdays

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