LUNCH
◾️ LUNCH SHORT ランチショートコース 4品
4800円(税込) / 1名さま [ 12:00 – 14: 00まで ]
前菜とメインで構成した軽やかなランチ。限られた時間でも meso を体験でき、軽めに楽しみたい方におすすめです。
前菜3品|メインの全4品構成
前菜1:ラディッキオ カラスミ
前菜2:鯛 カボス
前菜3:水出し旨味水
メイン:本日の肉料理または魚料理
Appetizer 1:Radicchio Bottarga
Appetizer 2:Red snapper Kabosu
Appetizer 3:Cold brew Umami dashi
Main of the day :Today`s fish or meat Please ask our staff.
※メインディッシュは、料理のアップグレードもご用意しております。
※季節や食材の仕入れ状況により日々異なります。
Reservation
◾️ Lunch seasonal course
9800円→ 8800円(税込) / 1名さま [ 12:00-14:00]
mesoの定番をランチ限定でお得に楽しめるコース。旬の食材を織り込み、初めての方やリピーターに最適です。
A modern fusion cuisine experience featuring eight dishes that change with the seasons.
4つの前菜|2つのメイン|〆|デザート
全8皿のコース
前菜1:ラディッキオ カラスミ
前菜2:鮑コリアンダー牡蠣油
前菜3:フォアグラ和⽜カオルーン
前菜4:水出し旨味水
野菜料理:ひよこ⾖粉タルトガレット
肉料理:蝦夷⿅
〆:カルニータスライス
デザート:糀⽢酒栗煮マロンクリームサンド
Appetizer 1: Radicchio Bottarga
Appetizer 2: Abalone Coriander and oyster oil
Appetizer 3: Foie Gras, Wagyu Beef Oriental Tartelette
Appetizer 4: Cold brew Umami dashi
Main dish 1: Chickpea flour galette
Main dish 2 : Roasted Hokkaido venison
Finishing dish 〆: meso`s signature Special pork rice
Dessert : Koji Amazake Chestnut Sandwich
*季節やその日の仕入れ状況により変更になります。
Reservation
DINNER
◾️ OMAKASE seasonal course
9800円(税込) / 1名さま [ 17:00-20:30]
mesoの定番をコース仕立てに。旬の食材を取り入れ、初めての方にもおすすめ。
Experience meso’s modern fusion cuisine, combining French cuisine with Japanese dashi, umami, seasonal ingredients and cooking techniques, and global spices.
4つの前菜|2つのメイン|〆|デザート
全8皿のコース
前菜1:ラディッキオ カラスミ
前菜2:鮑コリアンダー牡蠣油
前菜3:フォアグラ和⽜カオルーン
前菜4:水出し旨味水
野菜料理:ひよこ⾖粉タルトガレット
肉料理:蝦夷⿅
〆:カルニータスライス
デザート:糀⽢酒栗煮マロンクリームサンド
Appetizer 1: Radicchio Bottarga
Appetizer 2: Abalone Coriander and oyster oil
Appetizer 3: Foie Gras, Wagyu Beef Oriental Tartelette
Appetizer 4: Cold brew Umami dashi
Main dish 1: Chickpea flour galette
Main dish 2 : Roasted Hokkaido venison
Finishing dish 〆: meso`s signature Special pork rice
Dessert : Koji Amazake Chestnut Sandwich
※料理メニュー内容は、一例です。仕入や季節により異なります。
Reservation
◾️ OMAKASE tasting meso
13800円(税込) / 1名さま [ 17:00-20:30]
毎月テーマが変わる meso のシグネチャーコース。発酵やスパイス、旬の食材を重ねた物語性あるフルコース。大切な日や食通の方におすすめです。
Sweet, sour, salty, bitter and umami are the five basic tastes in Japan. These 10 dishes connect the five tastes and the five senses and can only be enjoyed at meso in Japan.
5つの前菜|2つのメイン|〆|デザート|お茶と小菓子
全10皿のコース
前菜1:ラディッキオ カラスミ
前菜2:〆鱒 バルサミック
前菜3:鮪 クリエーション
前菜4:松茸 トスターダ
前菜5:水出し旨味水
魚料理:太刀魚 柚子
肉料理:短角和牛フィレ 長野ダボス牧場
〆:三種トリュフご飯
デザート:オリーブオイルアイスとチーズ
食後のお茶と小菓子
Appetizer 1: Radicchio Bottarga
Appetizer 2: Vinegared“SHIME ” Trout Balsamic
Appetizer 3: Tuna Creation of the Month
Appetizer 4: Grilled Matsutake Mushroom Yuba Tostada
Appetizer 5:Cold brew Umami dashi
Main dish 1: Cutlass fish Yuzu
Main dish 2 : Shorthorn Wagyu Beef Fillet
Finishing dish 〆: Three types of truffle rice
Dessert : Olive oil ice cream cheese
Tea and mignardises: Olive leaf tea from Gunma, Joshu Tatebayashi
*季節やその日の仕入れ状況により変更になります。
Reservation
お気軽にお問い合わせください。050-3355-7735営業時間
Lunch 12:00-15:00
Dinner 18:00-22:30
Closed Tue, Wed, Thu